Sider

Følgere

søndag 3. juni 2012

Et sett til gutt, og to bodyer

 

Dette settet er sydd på bestilling og består av en body, ei bukse og to siklesmekker.

Sett str 68 Lill

Body stjerner 68 Bukse Lill str 68

Bodyen er sydd av jersey og interlock, mens buksa er av velour og ribb. Siklesmekkene er i jersey med isoli/velour og baksiden. Buksa er nok i største laget, men den er laget med bred ribb både rundt livet og i føttene, så den kan brukes lenge.

Mønster: Body- “Heilt spesiell”, bukse og siklesmekker: Eget mønster

Str. 68, siklesmekker 0-2/3 år

Stoff: Jersey med stjerner fra Liandlo kjøpt hos Fabelblå, velour og ribb er kjøpt hos Stoff og Stil, Hilco-jersey med biler er kjøpt hos Sydilla.

Trykknapper: Assunta Store

 

Jeg har hatt to bodyer liggende som jeg har glemt å blogge (tror jeg) tidligere.

Kakemonsterbody 62

Kakemonsterbody detalj

Dette er en body som er sydd av interlock, og kantet med annen interlock. Synes kakamonstermønsteret er så stilig Smilefjes

Mønster: “Heilt spesiell”

Str: 62

Stoff: Interlock fra Print Knit Studio

Knapper: fra Assunta Store

TIL SALGS: 200 KR,-

Den siste bodyen er i str. 68, og er sydd av herlig løve jersey.

Løvebody str 68

løvebody detalj

Et lite nærbilde av løvene Smilefjes

Mønster: Heilt spesiell

Str: 68

Stoff: Løvejersey fra “Darlig dearest” kjøpt hos Textart

TIL SALGS: 200 KR,- 

 

Anita

4 kommentarer:

 1. Herlige klede! Elsker stoffa i bodyane :) Eg har aldri handlet frå Print knit. Er det trygt å handle der? Kor lang tid før varene kjem?

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Jeg har handlet ganske mye hos Print Knits, og det er billig! Kvaliteten har stort sett vært veldig bra, og i hver pakke sender de med MASSE prøvelapper slik at du får sett og kjent litt på div. stoff. Portoen er ganske dyr, men stoffene er jo så billig så du får jo 3 yards med jersey/interlock til rett over 200 kr inkl. porto :) Men det er lurt å sjekke at bestillingen stemmer. Jeg opplevde å få rett type stoff, men i feil farge en gang, og en annen gang fikk jeg 1 yard istedet for 2 yards av et stoff. Men det ordna seg når jeg sendte mail, så jeg fikk kompensasjon ved neste bestilling. De er raske til å svare på mail. Vær obs på at de sender inntil 3 yards interlock/jersey i den minste pakken, men det går kun 2 yards med velour ;)
  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Eg skal handle litt der :) Har sett nokon herlige jersey stoff :) Veldigt greit når ein høyrer at andre har gode erfaringer.
   Gleder meg til å sette meg ned å kikke :)
   Ha ein fin kveld!

   Slett
 3. Kjempefine klær! Blir alltid inspirert når jeg er innom bloggen din :) Og derfor finner du nå en liten overraskelse til deg om du titter innom min blogg ;)

  SvarSlett