Sider

Følgere

fredag 30. mars 2012

Bestillinger i fleng! Enda mer lilladilla…

 

Den siste tiden har jeg stort sett kun sydd bestillinger. Har fortsatt et par bestillinger igjen, men de skal få vente noen dager, for i dag har jeg satt alle symaskinene og haugevis med stoff på loftet, og der tenkte jeg det skulle få være. Nå er det snart påske, og etterpå er det slutt på permisjonstilværelsen og “back to work”. Litt blanda følelser, men gleder meg mest!

Først ut er en genser til Linnea. Denne ble bestilt for leeeenge siden, og den har også ligget halvferdig omtrent like lenge. Den ble endel større enn jeg hadde planlagt, så var ikke helt fornøyd, men ribben i ermene og nederst gjør nok at den kan brukes ganske lenge. Hadde tenkt å gi den en applikasjon, men fant ikke på noe som passet helt. Så kom det noen strykemerker i posten, og denne sommerfuglen passet kjempegodt, så da ble det valgt i samsvar med eierens mamma . Genseren er sydd i utrolig myk herlig bambusvelour.

Genser 92 Linnea  2012-03-28 005 013

Fargen er litt vanskelig å gjengi korrekt på bilde, men fargen på det lille sommerfuglbildet er nok mest korrekt.

Mønster: Eget

Str: 92/ 2 år

Stoff: Bambusvelour fra Ebay, ribb fra Stoff og Stil

Strykemerke: Ebay

 

Heldress str 2 år Trine 

Heldress str 2 år detalj Trine

Denne dressen er  også sydd på bestilling. Den er sydd av herlig velour/stretch chenille i fargen støvet lilla fra Stoff og Stil, hetta er fóret av de herlige feene til Sydilla. Så får vi håpe at Dyrnesfrøkna som skal ha den blir fornøyd ;)

Mønster: Eget

Str: 2 år

Stoff: Støvet lilla stretch chenille og plommefarget ribb fra Stoff og Stil, feer fra Sydilla.

Glidelås fra Stoff og Stil

Knytebukse 86 92 LIsa 

Knytebukse Lisa Detalj

Denne knytebuksa er til ei lita trønderfrøken, og er sydd i samme stoff som dressen ovenfor. den er pyntet med et stryke/symerke. Det er også sydd en langsgående søm til pynt fra toppen og nedover hvert bein. Nesten som et bisebånd.

Jeg mente jeg kjøpte rikelig av denne fargen i stretch chenille, og den holdt til 3 plagg. Skulle ønske jeg kjøpte mye mer!

Her er den siste buksa som ble sydd i samme stoff

Knytebukse Aina 86 92

Knytebukse Aina 86 92 detalj

Denne buksa er tiltenkt ei Smølafrøken, og ganske så lik den forrige knytebuksa. Den fikk et stryke/symerke som går litt mer i rosa.

Mønster: Utgangspunkt i Jubels mønster, men litt forandra.

Str: 86/92

Stoff: Støvet lilla stretch-chenille og plommefarget ribb fra Stoff og Stil

Strykemerket til den øverste buksa er  fra Stoff og Stil, og merket på den nederste buksa er fra Ebay.

Har en god del plagg som skal blogges, men dette får holde for i kveld Smilefjes som blunker 

God helg!

 

Anita

 

2 kommentarer:

  1. Nydelige plagg! Og så gøy med så mange bestillinger! :-)
    Hvilket merke er bambusvelouren? Den var kjempefin!

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Jeg husker virkelig ikke hvor jeg kjøpte den bambusvelouren! Har leta gjennom for å se om jeg finner det igjen både på mailen min, etsy og ebay, men finner den ikke... Ved nærmere ettertanke så tror jeg den var kjøpt gjennom en selger på etsy, men hvilken husker jeg ikke.

    SvarSlett