Sider

Følgere

mandag 16. januar 2012

To bodyer– ull og tull!

Tester ut Windows Live Writer, og har egentlig ikke peiling på hva jeg driver med ...

For et par dager siden mekka jeg en ullbody av den herlige, myke ullinterlocken fra Myllymuksut. Jeg bestemte meg for å krangle litt med Coverpro’en min, og vi endte vel opp uavgjort… Jeg greide å sy kantebånd av ullinterlocken, men det ble noen hoppesting. Heldigvis ikke værre enn at de lot seg feste for hånd. Ble egentlig ganske fornøyd med den !
               Ullbody str 68Ullbody detaljer

Mønster: “Heilt spesiell”
Str: 68
Stoff: Ullinterlock fra Myllymuksut
Trykknapper (kam) fra ebay
Og så har jeg sydd mitt første plagg fra det nyeste Ottobre! Valgte en av body’ene. Det er en slags omslagsbody, og fremstykket er faktisk dobbelt. Synes den ble fin jeg. Den virker ganske stor til å være str, 80. Litt “firkanta” i nerkanten, men satt greit på snuppa. Jeg HAR fiksa litt på dette mønsteret også. Det er smalnet litt, og så har jeg gjort den litt trangere i halsen.
Jeg har også kranglet  litt med coverproen, men bodyen ble godkjent (Riktignok måtte jeg rekke opp noen ganger,…) Har kjøpt meg kantebåndsapparat på ebay, så dette lager litt bredere kanter enn det jeg fikk med maskina. Og så bretter det bare 3 ganger, så det blir ikke så tykt. Det passer ganske bra, til å ikke være originalt, men skulle nok hatt noe “lærertyggis” eller lignende å festa det skikkelig med .

Omslagsbody str 80 OttobreOmslagsbody detaljer      Omslagsbody actionbilde
Mønster: Moderert mønster fra Ottobre 1/2012
Str: 80
‘Stoff: Prikkete jersey fra Textart, og hvit Hilco interlock fra Cetho (tror jeg)

Anita

5 kommentarer:

 1. De ble jo skikkelig fine, jo!! det med coverproen og hoppesting går opp og ned for min del, noen dager går alt som smurt og andre dager vil den bare ikke... Veldig glad for at det er så lett å rekke opp sømmene! :-)

  SvarSlett
 2. Veldig fine bodyer! så bra at du fikk til å kante med ull! Bør vel hive meg ut i det jeg også! :) Coverproen min går nemlig som en drøm for tiden! Håper vi får til en sykveld neste uke!

  SvarSlett
 3. Å dette var to virkelig flotte bodyer. Likte spesielt godt den røde med polkadot mønsteret;)

  SvarSlett
 4. Kjempefine bodyer og for en skjønn jente!
  God uke fra Gulltann & Pus

  SvarSlett
 5. Kjempefine bodyer! Kan tenke meg den i ull er suuupergod! Synes det ser ut som du er sjef over coverpro'n jeg:) Misunner deg den;) Ha en fin kveld!

  SvarSlett