Jeg er kjent for å være ganske sta, og som dere kanskje husker fra forrige kakeinnlegg, så hadde jeg et par misslykkede sjokoladekaker som skulle bli prinsessekaker. Vel, jeg ga meg ikke, og gikk på et tredje forsøk. Denne gangen ble den iallefall ikke så veldig misformet, og heller ikke rå inni, så da er det lov og håpe at den smaker greit også ;) Nå er den iallefall fylt med eggedosiskrem (med melkesjokolade), og dekket med sukkerpasta. Pynten er også sukkerpasta.
Kakeforma er av typen "Wonder mold", dukka er kun overkroppen med en lang spiss under. Denne følger med forma.
Det er brukt utstikkere både på blomstene og perlene.
Da gjenstår det å se om bursdagsbarnet blir fornøyd ;)
Du er utrolig flink! Jeg tipper bursdagsbarnet blir MEGET fornøyd:D
SvarSlettDen var kjempefin, Anita!
SvarSlettIngen tvil om at du har en fornøyd, liten frøken i morgen.
Oj, så duktig du är. Stor kram Cecilia
SvarSlett