Sider

Følgere

fredag 24. februar 2012

En skummel bjørn!

 

For en liten måned siden spurte jeg Lilja hva hun ville kle seg ut som på karnevalet i barnehagen, og det var mange svar fra en ubestemt 3 åring. Først var det Kaptein Sabeltann. Men så kom det noen “inspirasjonsblad” fra diverse lekebutikker i posten, og hun skiftet mening oftere enn jeg skifter sokker. (Og det er ofte ;) ). Hun skulle være doktor, Pippi, eller kanskje sjørøver! Men så fikk hun se Hello Kitty kostymet, og var helt bestemt (iallefall en hel dag) på at hun skulle være denne katten.

Det begynte å gå opp for meg, at dette kanskje kunne by på problemer, så jeg gikk inn på www.sykroken.net og viste henne kostymer som andre hadde sydd, og da falt hun vel igrunnen for et bamsekostyme. Dette synes jeg var en god idé, og oppmuntret henne med at dette var et perfekt kostyme! Hun kom til å bli SÅ fin! Allerede der tråkket jeg i salaten. Hun skulle ikke være fin og søt, hun skulle være SKUMMEL!

Og etter et par dager hadde hun igjen ombestemt seg. Hun ville være krokodille! Meeeen det ble bjørn tilslutt. Veldig viktig å poengtere at det er en bjørn, IKKE en bamse. Og hun er skummel, IKKE søt.

Jeg tok utgangspunkt i heldressmønsteret mitt. De eneste forskjellene er at jeg har satt på ører, laget et lyst felt på magen (som jeg kom på etter at jeg hadde sydd i glidelåsen, derfor er det litt ujevnt pga. det måtte syes utenpå dressen, Ville nok blitt finere hvis jeg hadde tatt det med i glidelås sømmen), Og så er det satt på ribb rundt hetta, og strikk i beina. Hadde planer om både hale og labber, men det ble litt dårlig med tida.

2012-02-07 016 027      2012-02-07 016 028

Manglet dessverre ansiktsmaling, så hun fikk ikke den tiltekte brunfargen i ansiktet.Bjørnekostyme

Mønster: Eget

Str: 5 år

Stoff: Polarfleece fra Stoff og Stil, og Cetho

Glidelås str. 45: Stoff og Stil

 

Anita

2 kommentarer: