Sider

Følgere

onsdag 30. november 2011

Advent, minner, vemod, forventning og glede :)

Denne gangen ønsker jeg å vise dere adventskalenderen mamma'n min laget til meg og søstra mi da vi var små. Jeg synes den er utrolig flott, og gleder meg over at mine barn får bruke den! Det er alltid litt vemodig å ta den frem og tenke at mamma aldri fikk oppleve å bli bestemor. Heldigvis finnes det mange minner, mange gode minner å ta med seg!Pakkene er klare, og for de som lurer på hva som er inni, er det ett singsang kort i hver pakke :) I de røde pakkene er det i tillegg en liten ekstra oppmerksomhet (på lørdager).
Gleder meg til å se Lilja's reaksjon i morgen!
Neste år blir det vel muligens 48 pakker... Jaja, det får vi se nærmere på om et år. Muligens blir det aktivitetskalender da :)

Til slutt et lite sommerlig minne fra vi var små

6 kommentarer:

 1. :o) Det er godt med minner.. Og helt sikkert vemodig. Go'klem!! Og UUPS, har enda en kalender å henge opp!! Ser deg på tordag, Hilde Tone

  SvarSlett
 2. En god klem til deg Anita <3 Så godt at du har noen søte små å dele minnene med.

  SvarSlett
 3. Så fint at Lilja og Emily kan bruke den helt utrolig flotte kalenderen! Ønsker dere en fin adventstid med mange fine minner!

  SvarSlett
 4. Koselig med slike ting som det er litt mer med. Jeg har en lyseblå engel som er den kjæreste julepynten jeg har. Ikke spes. vakker kanskje og gammel som gråstein. Likevel ....den er det "noe " med

  SvarSlett
 5. Så fin kalender, og ikke minst et fint minne etter mamma`n din!
  Koselig at du vil være med i give away`n min, loddene er notert :D

  Klem Karianne

  SvarSlett
 6. åh, så koselig... Og rørende!
  Vi har singsangkort i kalenderen her i huset også :-)

  SvarSlett