Sider

Følgere

lørdag 20. august 2011

Old MacDonald had a farm.....

Fikk i oppdag og lage ei kake til Veronikas 9 årsdag, og det bød på noen utfordringer ;) Hun er over prinsessestadiet, og heller nå mer mot Justin Bieber, men der går grensen :p. Jeg lager ikke noe Justin-kake. Hest er også en av interessene, men siden jeg er heller dårlig på å både tegne og modellere hester, ble det en dyrekake. Det er iallefall en halv hest representert ;) Hesten stikker opp av kaka, så dermed slapp jeg unna å modellere resten av kroppen.

Rundballene/traktoregga er marshmellows med bokstaver i blomsterpasta. Grisene er også laget av blomsterpasta, og er farget med gelefargen peach. De "bader" i søledammen sin som er rester av sjokoladefyllet i kaka (som forøvrig er ei vanlig sjokoladekake). Hesten og sauene er også laget av blomsterpasta (og litt mmf). Ulla til sauene er laget av royal icing. Gresset er også laget av royal icing.

Gjerdet bød på litt større utfordringer enn jeg håpet på, derfor dekker det bare to sider av kaka, og om gjerdet er like helt da bursdagen skal feires i morgen er uvisst... Det er laget av saltstenger og festet med royal icing. Selve kaka er trekt med mmf(marshmellowfondant)

Onsdag 24.08 ble jeg oppringt av Babyverden som kunne fortelle meg at jeg hadde vunnet kakekonkurransen deres! Og premien er en flunkende ny vogn fra Easywalker :)
HER kan dere lese om det :) Happy happy happy!

3 kommentarer:

 1. Den kaka ble superfin. Så utrolig flink du er ;) Klem Bettina

  SvarSlett
 2. Så stilig kake! :)
  Helt hærlig!
  Du er super flink altså :)
  Klem fra Ragnhild :o)

  SvarSlett