Sider

Følgere

søndag 16. september 2012

Produktiv syhelg hos Ingrid

 

For et par helger siden var jeg på besøk hos Ingrid i Buvika. Det var skikkelig trivelig, og håper det kan gjentas :)

Her er noe av det vi produserte denne helga.

Knytebukse i støvet lilla velour og ribb fra Stoff og Stil, Sydilla’s feer i lommene og interlock til kanting fra Tissu. Str. 68.

Sett med smurfer sydd på bestilling fra samme damen som bestilte dette Ooga boogasettet. Sydd av smurfejersey fra Ixat og svart velour fra Stoff og Stil. Str. 92

Dette ooga boogasettet er også sydd på bestilling.  Jeg ble ikke helt ferdig med det den helga, men det ble ferdigstilt etter hjemkomst. Sydd av brun velour fra Stoff og Stil, og ooga booga stoff fra Etsy.

Jeg var så heldig å få bilde av denne tøffe gutten i settet sitt :)

 

Denne vesten tok usedvanlig lang tid. Jeg måtte nemlig ta opp igjen ribben (og klippe nyhalsribb) rundt halsen siden det var veldig vanskelig å få v-halsen fin. Å ta opp igjen sømmer er det kjedeligste jeg vet! Så det var nesten rart jeg ikke pakket den nederst i kofferten og bare “glemte” den. Vel, den ble ferdig :) Vesten er i str. 74/80, og er sydd av en utrolig herlig velour kjøpt hos Sydilla.

Disse to knytebuksene ble også ferdige denne helga. De er i str. 62, og er sydd av velour fra Stoff og Stil.

Jeg laget flere spissluer i myk, kløfri merinoull. All merinoulla er fra Myllymuksut.

Størrelsene varierer fra 36/38 til 48/50. Luene er kantet med kantebånd i bomullsinterlock.

Denne stilige uglekjolen ble også (nesten) ferdig. Den manglet ribb på armene og aplikasjonen når helga var over. Nå er den heldigvis ferdig, og skal snart sendes avgårde til sin nye eier som fyller 3 år i slutten av september. Kjolen er sydd av isoli fra Stoff og Stil, fóret i hetta og til aplikasjonen er fra Jysk. Str. 3 år

Denne Tingeling kjolen var tiltenkt Lilja, men den ble muligens litt for liten.

Sydd i lilla interlock fra Print Knits Studio. Str. 104

 

Lørdag 13. oktober skal jeg (og Ingrid)ha stand under Smølabonan i Kristiansund. Noe av dette blir vel med dit, men det er fortsatt mye som skal syes opp. Tar gjerne imot tips til hva jeg kan sy!

 

Anita

2 kommentarer: