Sider

Følgere

onsdag 3. april 2013

Litt søm i en hektisk hverdag

 

Det er ikke til å skyve under en stol at hverdagen er hektisk. Vi har siste innspurt på teateret i disse dager. Den 13. april har vi premiere på “Den spanske flue” på Solhov. Gleder meg! Men det har faktisk blitt litt søm innimellom.

Skjærtorsdag var jeg med på påskemarked på Veiholmen, noe som var kjempekjekt! Masse folk, og god stemning.

Jeg har ikke lagt ut på noe stort prosjekt de siste månedene, men noen bestillinger har det blitt.

Disse 4 bodyene er sydd til en tøff kar. Bodyene er i str. ca. 6 år, og de er tegnet ut fra “Heilt spesiell sitt mønster”

4 T-skjorter sydd på bestilling.

Et sett i str. 74 sydd på bestilling til lille Ingeborg.

Lue og T-skjorte sydd på bestilling. Str. 6 år +.

T-skjorte sydd på bestilling. Str. 6 år +.

Disse monstertruckene er utrolig populære, og jeg får ofte bestillinger i dette stoffet :)

Her er ei spisslue og et pannebånd i samme stoff

Denne bodyen laget jeg til lille My. Testet samtidig ut hvordan det ble med flerfarget trykk. Synes den ble fin, men gjorde noen feil når jeg strøk på trykket. Str. 92

Lille My var også fornøyd med bodyen :)

Det har blitt sydd endel luer, og disse kommer jeg etterhver til å legge ut på salgsiden min. Disse luene koster 140 kr. stk

Lille My vil veldig gjerne være med og prøve luene.

Har også testa ut noe nytt. Nemlig hårbånd til baby/små barn.

Disse er sydd av strikk og strikkblonder. Omkretsen på de er ca. 37 cm. På de to nederste er den ca. 42 cm. Pris: 50 kr. pr. stk

Det ble litt mangelfull informasjon om de forskjellige produktene denne gangen, men hvis det er noe du lurer på, så spør :)

 

Anita

3 kommentarer:

  1. Så masse fint du lager. Syns trykket ser fint ut jeg, hva gjorde du feil? (sånn at jeg kan unngå det når jeg kommer meg i gang med kuttemaskina mi)

    SvarSlett
  2. Takk :) Det jeg gjorde feil, var at jeg gned strykejernet for mye frem og tilbake når jeg strøk på det brune på ugla. Dette gjorde at det skled litt utover. På de andre fargene holdt jeg strykejernet i ro, da gikk det fint :)

    SvarSlett
  3. Wow, så mykje fint du har laga!! Eg falt spesielt for det brun-rosa settet i str. 74, kjempestilig! Godt også at det finst bodymønster i store storleikar for dei barna som har nytte av dette. Og ein nydeleg modell hadde du også :-)

    SvarSlett