Sider

Følgere

søndag 9. oktober 2011

Travle dager

Denne uka har gått utrolig fort! Dro til Trondheim på studiesamling forrige søndag sammen med Emily og Hilde Tone (forøvrig veldig trivelig tur med blant annet pizzaspising på do...). Jeg var også så heldig at jeg fikk en stor pose med stoff fra Monas svigermor! Gleder meg til å gå skikkelig gjennom den og se hva de kan brukes til :)
Var hjemme igjen tirsdagskvelden og da var plana å sy hvert ledige øyeblikk! Onsdagskvelden ble Emily syk, torsdag var hun enda værre, og fredag ble det legebesøk. Da hadde hun nesten ikke spist på to dager, og var veldig slapp. Det ble penicillinkur mot halsbetennelse.
Sykdom var ikke helt med i plana, så det ble mye mindre sying enn planlagt, og enda lengre kvelder (netter). Selv om jeg ikke ble ferdig med alt jeg skulle, var det fortsatt en god del forskjellig som ble klargjort kveldene i forveien med god hjelp fra May-Britt og Mona. Blant annet var det med 34 siklesmekker, og bare 12 ble med hjem igjen!

Her er noen bilder fra det som ble sydd den siste uka

Luer, pannebånd og buffer. Solgte mange, men fortsatt noen igjen :)

Str. 3 år. Solgt

Str. 3 år, fortsatt til salgs

Str. 5 år, fortsatt til salgs

Str. 4 år, fortsatt til salgs
Øverst: Str 4 år, nederst str. 56/62. Begge til salgs

Votter 4-6 år, begge par ble solgt

Bukser str. 74 og 86. Den minste er til salgs

Lommebøker, solgte 4 av disse.

Ooga Booga dress str. 92, fortsatt til salgs

Skjørt str. 2, 3, 3-4, 4-5. De tre minste er fortsatt til salgs

34 siklesmekker

Str. 6 år, solgt

God hjelp fra søster Mona kvelden i forveien.


Veldig fornøyd med salget under Smølabonan i byen :) Og veldig fornøyd med Smøla Næringssenter som stilte med bord og paviljong!


1 kommentar: