Sider

Følgere

onsdag 26. oktober 2011

Bodyer til lille My

Coverproen har fått kjørt seg noen kvelder, og senest i gårkveld gikk jeg fra et prosjekt halvferdig i rein forbannelse. Vi er på god vei til å bli bekjente, men er et stykke igjen til vi blir gode venner tror jeg...
Først tegnet jeg mønster ut fra en av Emily's bodyer, og så laget jeg først en utgave med ooga'er kantet med Stoff og stil ribb. Denne er IKKE den enkleste å få fin med Coverpro'en, men det gikk forbausende greit. Ikke helt beint overalt, og jeg endte opp med hoppesting ved den ene skjøten. Dette løste jeg ved å feste de med den "vanlige" symaskina min.Mønster: Eget
Str. 68/74
Stoff: Ooga Booga stoff fra Print Knits, ribb fra Stoff og Stil
Annet: Kam-knapper fra Ebay

Og så var det body nr. 2. Denne holdt jeg på med i flere timer i gårkveld, og etter å ha rekt opp igjen x antall ganger (dritt jobb med coversøm hvis man ikke finner den riktige tråden å trekke i). Ga jeg tilslutt opp. Denne gangen kantet jeg med interlock, som skal være mye bedre enn ribb. Og det har det også vært på alle testene mine. Men det endte i en haug tette sting som igjen ga hoppesting.
Tok fatt på jobben igjen i dag, og da gikk det iallefall noe bedre. Den ble iallefall godkjent. Men det er EN ganske stor feil på den, kan du se det? (jadda, vet det er mange feil, men det er en som synes ekstra godt)

Mønster: Eget
Str. 74
Stoff: Interlock fra Print Knits Studio, Kantet med interlock fra Tissu
Annet: Trykknapper fra Snapsource

Alt i alt er jeg igrunnen ganske fornøyd ;)

4 kommentarer:

 1. Ser absolutt ingen feil jeg da - Synes du er flink:))

  SvarSlett
 2. Hm... Kan feilen være nederst, byttet om på fram og bakstykke? Eller nei? Nå ble jeg usikker gitt! Begge bodyene var uansett kjempefine! Synes du er flink jeg=)
  Er det vanskelig å lære seg coverpro? Den står høyt på ønskelista mi=)

  SvarSlett
 3. Takk takk :)

  Den er absolutt ikke helt opptimal nederst, bakstykket er litt smalt, men det er stoffet som er feilen jeg sikta til ;)
  Mønsteret står en vei på bærestykket, og en annen vei på ermene :P. Heldigvis er dette et stoff som kan brukes begge veier, så det har ikke så mye å si :)
  Og Coverproen er vel ikke egentlig så vanskelig å lære seg med. Går fint å legge opp kanter, men det er kantebåndsapparatet jeg ikke er helt på nett med. Men jeg kommer nok til å få det til med mer trening. Og jeg angrer ikke i det heletatt på at jeg kjøpte den!

  SvarSlett
 4. Hehe... Dumme meg! Men det med stoffet må du ikke tenke på, for det vises ikke for oss andre;)
  Håper jeg tar det siste skrittet og går til innkjøp av cocerpro snart. Ser så morsomt ut med det kantbåndsapparatet:) Ha en fin dag!

  SvarSlett