Sider

Følgere

torsdag 31. mars 2011

Babykjole i brun stretch chenille

Har lenge hatt et mønster på en babykjole liggende. Men det tar så lang tid å tegne av disse Burda mønstrene, og så må man bruke rissehjul og krittpapir, noe jeg ikke bruker noe særlig ellers. Men det blir som regel bra resultat da ;)
Denne har jeg holdt på med noen kvelder, men må si meg rimelig fornøyd med resultatet. Sånn stort sett iallefall. Er endel skjønnhetsfeil, men det skal det jo være på hjemmelaga klær?
Mønster: Burda
Str: 68
Stoff: Stretch chenille fra Stoff og Stil
Strykemerker: Ebay
Blomsterbånd: Panduro

7 kommentarer:

 1. Denne kjolen var helt nydelig! Den som bare hadde hatt ei jente.. :)

  Kjempefine ting du lager, jeg er stadig innom, og har lagt en award til deg på bloggen min om du har et ledig øyeblikk :)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Du imponerer Anita!! Har "snoket" rundt i all kreativheten din, og du verden så mye du kan! Legger du ut for salg også eller? Aud Marit

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :) Det hender jeg lager opp noen ekstra plagg som jeg legger ut for salg. Og hvis jeg har tid, hender det at jeg tar på meg små oppdrag.

  SvarSlett
 4. Denne kjolen ble jeg bare helt forelsket i. Tror jeg må prøve å lage noe lignende til jenten min. Hvor har du kjøpt mønsteret?

  Kjempefin blogg du har :)

  SvarSlett
 5. Jeg er litt usikker, da det er et par år siden jeg kjøpte mønsteret... Men jeg mener det var i en butikk i Trondheim som selger stoff og sømtilbehør. Mønsteret er iallefall et Neue mode - stil mønster, og nummeret er J55580
  Så hvis det finnes lengre, finner de fleste sømbutikker dette vha. nummeret ;)
  Ved å google, så finner jeg mønsteret på endel utenlandske sider, bl.a som dowloads, men vet ikkje hvordan det blir å skrive ut. Lykke til!

  SvarSlett
 6. Takk for svar. Jeg får ta en tur rundt om og høre om den fremdeles er mulig å få tak i :)

  SvarSlett
 7. denne så jo helt hærlig ut :)

  SvarSlett